Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кращих професійних красунь України вже названо

09 лютого, 00:00

Організатори акції — модельна агенція «Карін моделз», «Таврійські ігри» й «Місс Україна» — спробували створити синтезоване шоу, об’єднавши чотири номінації «Модель року», «Найкраща фотомодель», «Відкриття року» і «Місс Київ». У класичному дефіле дівчата з усієї України продемонстрували колекції одягу бутиків Києва відомих дизайнерів світу, в тому числі — й українських. Пожвавлювали дійство групи «Ніч-Лава», «Капучіно», «Игрушки», й у фіналі виступила Ірина Білик.

Програму вів вишуканий джентльмен Олексій Дівеєв-Церковний, задаючи певний «світський» тон юним леді (наймолодшій ледве виповнилося 13 років!). Однак у деяких нюансах шоу все ж не досягло заявленого рівня: дівчата у вечірніх ансамблях відчували себе скуто. Можливо, ще й тому, що в образах «дівчат з вищого товариства» їм явно забракло хоч би мінімальних, але прикрас.

Присутніх у залі не полишало відчуття (і про це весь час говорилося в «кулуарах» і під час перерв), що саме шоу готувалося дещо поспішно. Світло, музичний супровід дефіле й концертні номери існували начебто окремо, не створюючи суцільної, єдиної атмосфери. Але самі дівчата виправдали надії й міжнародного журі, й глядачів. Темо Чхіквадзе, представник московської версії паризького часопису «Vogue», який був режисером нашого шоу на прес-конференції зазначив, що «всі сорок моделей — дуже пластичні, це цікаві, нові особи, і працювати з ними було дуже цікаво. Вони вбирають, як губка, будь-яку інформацію».

Ну, а в результаті, «відкриттям року» стала Олена Мачкодера, «Місс Києва» — Юлія Пархоменко, а «Найкращою моделлю-98» визнана Любов Захарова.

Майбутні «профі» модельного бізнесу отримають, окрім великих подарунків, жадану можливість укласти реальні контракти з найбільшими модельними агенціями. Вечір же завершився святковою вечіркою всіх учасників церемонії в нічному клубі «Динамо-Люкс».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати