Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Легка відлига

05 лютого, 00:00

На українських поцінувачів легкої розважальної музики чекає приємна подія: до Києва знову приїжджає німецька поп- група «De Phazz». Попереднього разу чарівливі пані та добродії з берегів Рейну гостювали в нас минулого року, тоді також була доволі тепла зима. Гурт представляв свою останню на той момент програму «Смерть від шоколаду».

Нинішній виступ знову прив’язано до розкручування нового «фазового» альбому «Daily Lama» (що можна буквально перекласти як «Щоденний Лама»). «Лама» вже уподобався музичним критикам і відвоював високі позиції в музичних чартах. Проте музика — це лише половина справи: концерт перетвориться ще й на яскраве видовище з танцями, зі світловими ефектами та ретельно продуманим, оригінальним відео-шоу — всі, хто був на торішньому концерті, пам’ятають, наскільки майстерно поєднується музика та відеоряд у «De Phazz».

Схоже, що уподобання німецьких музик і київської публіки — спільні. Сподобався «De Phazz» і сам Київ: «Це місто з доброю атмосферою, надзвичайно доброзичливою та позитивною. Гарні люди на вулиці, які часто всміхаються. Неспішний плин життя.» Заради виступу в Києві група відклала декілька концертів у Європі та навіть перенесла інтерв’ю для одного з авторитетних музичних каналів. А на своєму шоу в Києві німці, серед усього іншого, обіцяють ще якийсь особливий, наразі ще суворо втаємничений, сюрприз. Єдине, що засмучує — навряд чи зможе прибути батько- фундатор, негласний лідер «фаззів», Піт Баумгартнер. Причина — найповажніша: збільшення у родині. Проте, Піт підкреслив: «Я дуже хотів побачити Київ. Мої колеги так багато про нього розповідали, і загалом я збирався. Але… Я не можу залишити дружину в такий важливий для нас момент. До Києва я приїду вже зі спадкоємцем, але трохи пізніше».

Проте шоу відбудеться на тому ж місці — в Міжнародному центрі культури та мистецтв (Жовтневому палаці) увечері 19 лютого, і ті, хто побачать його, не жалкуватимуть про марно витрачений час. Адже недаремно до кожного приїзду «De Phazz» у Києві починається відлига.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати