Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Микола Княжицький сповнений оптимізму. На відміну від своїх нових співробітників

07 жовтня, 00:00

Уперше це було зроблено представниками двох гілок влади — виконавчої (в особі Валерія Смолія) та законодавчої (Віктора Медведчука). Цей факт вселяє надію на давно очікуваний їхній консенсус у «батьківській опіці» нашого державного телеефіру.

А вчора Микола Княжицький провів свою першу робочу нараду з керівниками всіх підрозділів Національної телекомпанії. Своїм указом він призначив групу радників, які допоможуть йому прийняти справи, а потім, слід гадати, стануть основою його команди. Серед відомих нашим читачам імен до групи радників увійшла Наталя Кондратюк — власкор ГРТ в Україні, один з найбільш професійних наших тележурналістів.

Головними завданнями, що стоять зараз перед Національною телекомпанією, Микола Княжицький назвав повну зміну обличчя УТ-1 — як інформаційно-аналітичного, так і дизайнерського. Має бути чітко визначена своя ніша — тобто та аудиторія, на яку буде орієнтуватися державний канал. Для професійного аналізу ситуації на вітчизняному телевізійному ринку вже залучено групу соціологів. Кардинальна зміна концепції віщання передбачає, за словами нового шефа держТБ, оптимальне співвідношення між інтересами глядача і усіх гілок влади. Скажемо прямо, стосовно оптимістичних намірів нового президента телекомпанії у деяких старих її співробітників була чимала частка песимізму — наприклад, у першого віце-прем’єра компанії Вадима Долганова, котрий веде програму «7 днів». Так що експерти з нетерпінням можуть чекати перших кроків і перших результатів приходу нових людей на українське ТБ. Чи зможуть вони доцільно використати даний їм ситуацією шанс для реформування ТБ (чи дадуть їм це зробити сили, що набили руку на політичному тиску ?) — покаже вже найближчий час.

№191 07.10.98 «День»
При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати