Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Пан Шпикуляк стане «дядей Степой»

У радіоефірі Андрієнко, як завжди, буде розважати публіку , одночасно створюючи позитивний образ міліціонера
25 квітня, 00:00

«Дозвольте я перейду з державної мови на російську. Щоб думки менше плуталися», — так розпочав прес-конференцію популярний актор Віктор Андрієнко. І ось, коли думки «Довгоносика-Шпикуляка» цілком впорядкувалися, він досить чітко виклав суть питання. А саме: з 5 травня кожної суботи в ефірі радіо «Довіра» йтиме передача «Шанс з Віктором Андрієнком». Народу потрібно буде дзвонити з 23 районів України і відповідати на питання, які Андрієнко читатиме зі скандінавських кросвордів видавничого дому «Іриса». (У чому вбачається, безумовно, певна реклама). За правильні відповіді — грошова премія. У питаннях існуватиме табу на політику (всі стомилися боротися за гласність).

Генеральний продюсер кримінальної передачі «Резонанс» Валерій Махов (ЦОС МВС) вніс корективи в палку промову Андрієнка.

Виявляється, деякими запитаннями в передачі вони спробують створити «позитивний образ міліції».

Переглянувши кілька кросвордів видавництва «Іриса», я позитивних образів представників правоохоронних органів не знайшов. Зате у великих кількостях там були напівголі апетитні дівчата. Можливо, вони всі — дружини міліціонерів? А між їхніми, приємними для ока формами, миготіли запитання наступного змісту: «Чоловік лисиці?», «Тварина з хоботом?» і т.п. Я, не витримавши, запитав у Валерія Махова, наскільки запитання «Чоловік лисиці?» робить образ міліціонера привабливішим. Він відповів, що, звичайно, це завдання такими запитаннями не виконується. А запитання будуть, наприклад, про фільм «Менти», де діяльність міліції зображена у світлих фарбах.

Тоді у мене виникло запитання до Андрієнка: чи не буде суперечити світлим «ментовським» образам його власна артистична маска — начальника- даішника-хабарника з «Приватної міліції».

Віктор Миколайович на це відповів, що, напевно, все-таки міліція стає все кращою і кращою і вони зі своїм сатиричним серіалом стали навіть дещо відставати. Зараз, наприклад, демонструються серії, де його «підлеглий» знімає номери з автомобілів. А сучасне законодавство вже забороняє це робити представникам ДАІ.

«А у мене, між іншим, нещодавно зняли», — ображено сказав якийсь журналіст із залу.

«Та це не головне, — темпераментно продовжив Андрієнко. — Головне — щоб у людей покращувався настрій. Я вже двадцять років живу для того, щоб розважати публіку. А тут, крім цього, я буду матеріально допомагати людям».

Питання в «Шансі» будуть звучати російською, а висловлюватися Андрієнко буде українською. Вірніше, мовою свого пана Шпікуляка.

У Андрієнка сильна енергетика. Це відчувалося навіть на прес-конференції. І особисто мені, коли він без своїх акторських масок — набагато симпатичніший. Пан Андрієнко зовсім не такий примітивний як пан Шпікуляк. Але це справа смаку.

Загалом, хто хоче «заробити своїм інтелектом», — вже в травні можете приступати до штурму радіоефіру. Бажаю успіху!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати