Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

#Shooting_Transcarpathia

На Закарпатті представили два промовідео, головна мета яких — продемонструвати кінопотенціал краю та обласного центру
04 грудня, 12:23

Саме з цих роликів почнеться знайомство світових кінокомпаній із найзахіднішим регіоном України. І хоча ці відео створені переважно для глядача, що за межами Закарпаття чи навіть України, місцеві користувачі «Фейсбука» неабияк підтримали ГО «Закарпатська фільмкомісія», дуже долучившись до поширення роликів у соціальних мережах.   

«Це продукти проекту Українського культурного фонду — «Дні нового кіно». Його ми успішно реалізували з Ужгородською міською радою упродовж цієї осені. Також нам дуже допомогла Закарпатська ОДА, долучившись до реалізації частини заходів у рамках «Міжнародного туристичного тижня», який відбувся у вересні цього року. Отже, об’єднавши зусилля та маючи спільну мету — промоушен Закарпаття, мені здається, ми досягли цілі. Ми очікували, що буде зацікавленість, тому що попередньо анонсували відео, але показники переглядів та інтерес до роботи нашої творчої команди приємно вражають! ГО «Закарпатська фільмкомісія» вже отримала багато відгуків. Цільова аудиторія ролика — ті, хто не знає про Закарпаття й Ужгород, але приємно, що відео подобається і тим, для кого ці місця — рідні і близькі. Слід зазначити, що основна мета відео — презентаційна. Якщо поставити питання: «Чи можна з таким матеріалом достойно представити Закарпатську область на кіно- чи туристичних фестивалях/форумах?», то відповідь, на мій погляд, однозначно «Так!». І ми почнемо цю роботу вже з січня наступного року», — розповів «Дню» голова ГО «Закарпатська фільмкомісія» Олександр МЕРЯВЧИК.

Уся робота з підготовки відео тривала 3 місяці, з яких місяць тривали зйомки, а два місяці постпродакшн. Долучилися до створення промовідео майже три десятки людей.

Окрім презентаційної роботи, Закарпатська фільмкомісія також працює і в інших напрямах. Зокрема, нещодавно вона ініціювала зустріч з представниками навчальних закладів, щодо перспектив розвитку кіноосвіти на Закарпатті.   

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати