Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тур пам’яті Вітні Г’юстон

У Києві, Донецьку, Дніпропетровську та Одесі українці першими у світі зможуть почути пісні легендарної співачки з використанням 3D-голограми!
17 січня, 11:28
ПІСНЯ «CELEBRATE» СТАЛА ОСТАННЬОЮ В ТВОРЧОСТІ ВІТНІ Г’ЮСТОН / ФОТО З САЙТА LIVEINTERNET.RU

Щоб вшанувати пам’ять однієї з найбільш комерційно успішних виконавиць в історії світової музики, знаменитої соул і ритм-блюзової співачки та кіноактриси, в Україну приїде Нарада Майкл Уолден — володар чотирьох премій «Греммі», всесвітньо відомий музикант і близький друг Вітні Г’юстон. Він грав на одній сцені з рокером Міком Джаггером, віртуозними гітаристами Джоном Маклафліном і Джеффом Беком; брав участь у створенні саундтреків до фільмів «9 тижнів», «Особистий охоронець» і «Ліцензія на вбивство». Він продюсував хіти для таких зірок як Мерайя Кері, Джордж Майкл, Дайана Росс, Барбара Стрейзанд, Стіві Вандер та Вітні Г’юстон.

Під час всеукраїнського туру We will always love you наживо заспіває хіти Вітні Г’юстон обрана Нарадою Майклом Уолденом українська співачка Олена Штефан. На концерті Нарада разом з ведучими згадають найяскравіші моменти у творчій біографії Вітні Г’юстон, з демонстрацією на екранах відповідних фотоколажів та відеорядів як у паузах, так і під час звучання композицій. До речі, Майкл Волден всі концерти проведе за ударною установкою, а також заспіває кілька композицій, присвячених пам’яті Г’юстон, одну з них дуетом з Оленою Штефан. Остання також присвятить Вітні кілька авторських композицій, іноді акомпануючи собі на білому роялі, а потім виконає, за підтримки бек-вокалісток, 10 хітів із репертуару Г’юстон.

Організатори концерту розповідають, що це буде справжнє шоу, у якому крім музикантів і співаків прийматимуть участь повітряні гімнасти. А сюрпризом проекту стане... Вітні, яку побачать українські глядачі завдяки новітнім технологіям — динамічній 3D-голограмі.

Пісня «Celebrate» Вітні Г’юстон стала останньою в її творчості. Вона записана за участю Джордін Спаркс, переможницею одного з сезонів телевізійного шоу American Idol. Ця композиція є саундтреком до фільму «Блиск» («Sparkle»), ремейк однойменної стрічки 1976 року.

Нагадаємо, Вітні Г’юстон померла 11 лютого 2012 р. на 49-му році життя в Лос-Анджелесі, куди вона прилетіла для участі в церемонії вручення премії «Ґреммі». Тіло співачки знайшов у ванній персонал з обслуговування готелю. Експертиза показала, що співачка потонула у ванній внаслідок серцевого нападу, однією з причин якого стало вживання кокаїну та інших наркотиків...

Київські концерти відбудуться: 5 лютого в концерт-холі Freedom і 10 лютого в МЦКМ (колишньому Жовтневому палаці). Також шоу побачать: донеччани (6 лютого), дніпропетровці (8 лютого) і одесити (9 лютого).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати