Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Я готова бігти навіть швидше»

Українська легкоатлетка Олеся Повх приносить нашій збірній чергову медаль в Белграді
07 березня, 09:34
ФОТО РЕЙТЕР

Українська спортсменка Олеся Повх виборола срібну медаль на зимовому чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Белграді. 29-річна Олеся фінішувала другою у фіналі бігу на 60 м. Її результат — 7.10. Це особистий рекорд спортсменки на цій дистанції. Чемпіонкою в бігу на 60 м стала британка Аша Філіп. Вона пробігла спринт за 7.06.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи з легкої атлетики українці вибороли 5 медалей. Срібна медаль у Олесі Повх з бігу на 60 метрів, бронзові — у Юлії Левченко (стрибки у висоту), Марини Килипко (стрибки з жердиною), Сергія Никифорова (стрибки у довжину) і жіночої естафетної команди 4х400 метрів у складі Ольги Бібік, Тетяни Мельник, Анастасії Бризгіної і Ольги Ляхової.

«На зборах команди перед чемпіонатом Європи президент НОК Сергій Бубка в своєму напутньому слові сказав, що якщо перед стартом у спортсмена немає мандражу, то зі спортом можна закінчувати. Я зробила висновок, що мені не те що рано закінчувати, скоріше навіть навпаки, взагалі ніколи, — прокоментувала перемогу Олеся Повх. — У мене з кожними змаганнями мандраж все сильніше і сильніше. Результатом, звичайно, я задоволена! Все-таки вдалося пробігти, встановивши особистий рекорд. В принципі, зараз я готова бігти навіть швидше».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати