Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Замість пензля – виделка, гребінець...

У Львові представили виставку «хатинок-скарбничок» Галини Дудар
03 серпня, 16:34
ФОТО ПАВЛА ПАЛАМАРЧУКА

Виставку «Скарбонка на хатку» Галина Дудар демонструє в арт-галереї «Щось цікаве». В експозиції — хатинки-скарбнички, і кожна з них, за словами авторки, має свою енергетику і свій настрій, адже у малюнках на них закодовані щасливі магічні символи. Отож — «хатки приносять успіх!».

Галині Дудар невдовзі виповниться 30 років. Закінчила Львівський коледж декоративного і ужиткового мистецтва ім. Івана Труша та Львівську академію мистецтв. Член Національної спілки художників України.

Пише картини олією та акрилом на дереві та полотні.

Від 2011 року бере участь у колективних виставках, зокрема — «Різдвяно-новорічні настрої» та пам’яті Квітки Цісик.  Також виставляється персонально — як-от тепер, в арт-просторі «Щось цікаве».

До речі, щодо саме цієї виставки — скарбничок, то, розповідає авторка, вона творила її з дуже гарним настроєм, швидко (всього-на-всього за кілька днів) і за допомогою... виделки, зубочистки, гребінця та інших підсобних матеріалів, які слугували майстрині замість пензля.

«Скарбонку на хатку» Галини Дудар у галереї «Щось цікаве» можна оглянути до 5 серпня. Отож поспішіть перевірити, чи справді нафантазовані художницею коти, олені, риби (чи інші казкові й неказкові персонажі) приносять везіння. А раптом пофартить?

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати