Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Реальні історії про мистецтво

На «Книжковому Арсеналі» представлять світовий бестселер Сари Торнтон
20 квітня, 10:10

Найкраща «Книга року про мистецтво» — «33 митці у 3 актах» (за версіями Guardian та Huffington Post) — вийшла в рамках програми Ukrainian Art Book, започаткованої видавництвом Art Huss.

Перекладений вісьмома мовами бестселер «33 митці у 3 актах» Сари Торнтон, чиє ім’я вже добре знане шанувальниками мистецтва у всьому світі, виходить українською мовою вперше на пострадянському просторі й буде представлений на «Книжковому Арсеналі». Українська версія захоплюючої розповіді про світ мистецтва вийде з 44 ілюстраціями та трьома мапами і буде доповнена ілюстраціями художників Микити Кравцова та Зої Орлової.

Сара Торнтон — авторка бестселера «Сім днів у світі мистецтва», у своїй новій книжці «33 митці у 3 актах» розповідає історію не тільки про найважливіших, відомих та комерційно успішних митців сучасності, а й про тих, чиї імена не з’являються на перших шпальтах газет, однак лишаться в історії мистецтва. Як вони взаємодіють зі світом та створюють культові роботи. Книжка буде цікава й тим, хто не з чуток знає про світ мистецтва, й тим, кому хочеться в нього зазирнутися вперше.

Започатковуючи програму видання світових бестселерів Ukrainian Art Book, видавництво працює в руслі світових трендів і глобального попиту на якісний Non-fiction (літературний жанр, для якого характерна побудова сюжету виключно на реальних подіях). Книжка Сари Торнтон — це віртуозне поєднання глибокого знання сучасної глобальної мапи мистецтва. Авторка розповідає про свої візити до Ай Вейвея перед та після ув’язнення, про виступи Джеффа Кунса перед колекціонерами у Лондоні, Франкфурті та Абу-Дабі. Торнтон зустрічається з Яої Кусамою в її студії, що знаходиться поруч із токійською божевільнею. «33 митці у 3 актах» шукають відповідь на питання: що означає бути митцем у сучасному світі?

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати