Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Юрій Джигир обговорив з представниками США проєкт Стратегії розвитку внутрішнього аудиту

05 вересня, 21:29
Фото mil.gov.ua

Заступник міністра оборони України Юрій Джигир провів робочу зустріч з представниками Генерального інспектора Міноборони США на чолі зі старшим програмним аналітиком Іосифом Інжинолі, повідомляє Міністерство оборони України.

Сторони обговорили можливості удосконалення системи внутрішнього аудиту. Українська делегація поінформувала американських колег про хід розробки Стратегії розвитку внутрішнього аудиту Міноборони. 

Представники Генерального Інспектора Міноборони США пообіцяли надати свою експертну оцінку цього документа.

«Однією з амбіцій Стратегії розвитку внутрішнього аудиту Міноборони є розробка комплексу заходів для забезпечення реальної, а не декларативної незалежності та об’єктивності висновків внутрішніх аудиторів, вироблення політик та інструментів захисту від втручання та впливу третіх сторін на визначення об’єктів перевірок та аудиторські висновки», — зазначив Юрій Джигир, який є також головою Аудиторського комітету Міністерства оборони. 

Він додав, що незалежна робота внутрішнього аудиту в інтересах організації щодо якої проводиться аудит — це наріжний елемент, передбачений міжнародними стандартами незалежності внутрішнього аудиту в державному секторі (INTOSAI) та Глобальними стандартами внутрішнього аудиту (GIAS).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати