Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сирський провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету штабів США Брауном

08 жовтня, 14:21
Фото Генеральний штаб ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Сирський провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету штабів США Брауном. Обговорили безпекову ситуацію, потреби ЗСУ та реалізацію воєнної складової плану перемоги України, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"У рамках розвитку діалогу на стратегічному рівні провів чергову телефонну розмову з Головою Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил США генералом Чарльзом Брауном.

Подякував генералу Чарльзу Брауну за потужну воєнну та політичну підтримку України з боку США, а також за низку спільно проведених заходів у рамках розвитку спроможностей Сил оборони України.

Ознайомив із актуальною безпековою обстановкою в Україні та критичними потребами Збройних Сил в озброєнні, військовій техніці, боєприпасах.

Обговорив шляхи реалізації воєнної складової Плану перемоги Президента України та наступні кроки щодо виконання спільних проєктів.

Скоординував з американським колегою погляди та підходи у рамках підготовки до 25-го засідання у форматі “Рамштайн”, яке відбудеться на рівні глав держав-учасниць Контактної групи з питань оборони України.

Отримав запевнення Голови Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил США в цілковитій підтримці Сил оборони України та продовженні практичної допомоги в нашій боротьбі з російським агресором.

Працюємо!"

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати