Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Генеральний штаб Польщі проводить проводить кампанію проти російської дезінформації

09 вересня, 10:53
Генеральний штаб Польщі проводить у соціальних мережах кампанію, покликану показати громадянам, як не піддаватися на маніпуляції Росії. Щопонеділка в соцмережі X Генштабу Польщі з'являються пости, присвячені цьому питанню, передає Укрінформ із посиланням на Польське радіо.

За словами Вероніки Мільчарчик з відділу комунікацій Генерального штабу, «чим більше ми знаємо про інструменти, які використовує ворог, тим важче ввести нас в оману».

«Ми не хочемо лякати, нам важливе вибудування імунітету. Це можна порівняти з прийомом вітамінів восени, щоб не захворіти взимку. Нам потрібно запобігти, а не лікувати наслідки», — наголосила вона.

Зазначається, що Генеральний штаб робить ставку на так звану громадянську контррозвідку. В основі цієї ідеї лежить переконання, що кожен поляк може зробити свій внесок у зміцнення безпеки країни, додає Польське радіо.

Як повідомлялося, Польща планує протягом двох з половиною років збільшити виробництво боєприпасів, що задовольнить потреби її армії на поточному рівні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати