Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

До прикордонників з гуманітарною місією прибула делегація з Іспанії

13 червня, 20:19
Фото dpsu.gov.ua

Іспанська делегація на чолі з директоркою Фонду монастиря «Санта-Клара» сестрою Люсією Карам вкотре прибула в Україну. Окрім регулярної допомоги українським воїнам-прикордонникам, ними доноситься правда про війну в Україні до іспанського народу, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Доброчинці з Іспанії разом з прикордонниками обговорили подальше співробітництво, зокрема з питань реабілітації військовослужбовців та надання гуманітарної допомоги.

Також у Львові сестра Люсія відвідала поранених військових, які наразі проходять лікування в шпиталі, та побувала на Марсовому полі, де помолилася за полеглих героїв України.

Варто зазначити, що завдяки зусиллям директорки Фонду монастиря «Санта-Клара» Марії Люсії Карам Падільї прикордонники вже отримували автомобілі, різне обладнання, медпрепарати та багато іншого. З її допомогою раніше також було організовано лікування та реабілітацію поранених воїнів у медзакладах Іспанії.

Державна прикордонна служба України дякує народу Іспанії та іспанським доброчинцям за надання допомоги нашим захисникам!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати