Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Укренерго" призначило нового очільника правління замість звільненого Кудрицького: що відомо

13 вересня, 18:08

З 5 вересня Наглядова рада Укренерго призначила Олексія Брехта виконувачем обов'язків голови правління компанії "Укренерго". Він замінив на посаді нещодавно звільненого Володимира Кудрицького. До того Брехт був його заступником.

Про це повідомила пресслужба "Укренерго", передає Рубрика.

Брехт працює в компанії вже 23 роки, а  в енергетичному секторі загалом – 25 років.

Розпочав кар'єру у 1999-му на Київській гідроакумулювальній електростанції (ГАЕС).

Через деякий час очолив підрозділ "Укренерго" "Науково-проектний центр розвитку ОЕС України". З 2011 по 2016-й працював в компанії над напрямами перспективного розвитку, євроінтеграції та технічної політики.

Був призначений членом правління 22 червня 2022-го. На посаді координував роботу компанії в частині експлуатації та розвитку мережі, розробку планів розвитку мережі системи передачі, а також діяльність відокремленого підрозділу "Будівництво та ремонт".

Новопризначений посадовець зазначив, що головним завданням для компанії зараз є підготовка до опалювального сезону та відновлення пошкоджених енергооб'єктів.

У самій компанії наголосили, що зберігатимуть курс на залучення міжнародної допомоги для відновлення високовольтної мережі, а також поглиблюватимуть інтеграцію до європейського енергетичного простору.

Крім того, там обіцяють дотримуватися практик корпоративного управління за стандартами Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) в очікуванні "прозорого обрання незалежної наглядової ради та призначення голови правління".

У компанії додали, що чекатимуть прозорого обрання незалежної Наглядової ради та призначення голови правління Укренерго.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати