Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Провідні футбольні школи Львова відновлюють тренування

17 березня, 21:40

Йдеться про ФК «Рух», «Карпати» та «Львів». Й окрім львів’ян, до спортивних клубів запрошують також внутрішньо переміщених дітей.

Тренування у школі «Карпати» розпочалися вчора, 16 березня. За словами директора закладу Андрія Шандора, групи дітей та юнаків тренуються на стадіоні «Школяр» (вул. Вахнянина, 1) та на стадіоні «Україна».

Відновлює тренувальний процес і ДЮСШ ФК «Львів». Перші тренування (щоправда, лише для дітей старшого віку) відбулися на стадіоні «Сокіл» (Патона, 1). З понеділка школа планує запустити повноцінний тренувальний процес серед усіх груп, у тому числі – й наймолодших.

«Зараз маємо уже двох хлопців-переселенців, – розповідає один із організаторів занять Мар’ян Сухнацький. – З радістю їх приймаємо. Наші діти готові забезпечити їх усім необхідним для повноцінного тренувального процесу. Також частина дітей, вихованців нашого клубу, певний час тренуватимуться за кордоном – ми порозумілися з тренерами тих країн, куди вони переїхали».

Відновить тренування й футбольний клуб «Рух» – вже 18 березня.

Всіх охочих до спільних тренувань юних футболістів з інших регіонів України, що зараз перебувають у Львові, просять зголошуватися до спілкування з менеджером «жовто-чорних» Галиною Кобрин  (097-992-26-55).
Організатори відновлення футбольного тренувального процесу серед підлітків зазначають, що це – рекомендація Львівської міської ради, яка дбає про покращення психоемоційного та фізичного стану дітей та юнаків під час воєнного стану.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів

Фото з архіву Романа БАЛУКА

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати