Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У рф просто зараз розвиваються два руйнівні для авторитарного каркасу процеси, – Подоляк

26 березня, 16:58
Фото: ОП

У російській федерації просто зараз розвиваються два скандальні процеси, які є вкрай руйнівні для авторитарного каркасу держави-агресора.

Про це поінформував радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

«У частині регіонів РФ була спроба часткової мобілізації. У найбільш депресивних і мовчазних регіонах. Проте навіть там одразу почалася паніка. І щоб її зняти, спікери російського Міноборони вийшли на публіку з дивною заявою: мобілізація справді відбувається, але її організували... українські спецслужби.

Немає жодних сумнівів у тому, що українські специ дуже професійні та легко проводять ІПСО на території рф. Однак очевидною є спроба виправдати власне бажання компенсувати строковиками дедалі суттєвіші втрати живої сили в межах «геніальної» спецоперації», - вважає він.

За словами Подоляка, другий процес стосується управлінської еліти, яка намагається сховатися від будь-якої публічності. І тому на перший план виходять або «чисті пропагандисти, або ті, кого вчора вже списали й відправили на заслужену пенсію до Радбезу».

«Найбільш органічний у цьому – Медведєв. Саме його поява в публічному полі безпосередньо вказує на те, що реальна панівна еліта відмовляється від публічної лояльності та шукає можливість так чи інакше втекти з «російського військового корабля», - підкреслює радник керівника ОП.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати