Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Одеська опера тріумфально провела IX Міжнародний фестиваль мистецтв «Оксамитовий сезон в Одеській опері»

23 вересня, 19:54
Фото Міністерство культури та стратегічних комунікацій України

Днями завершився IX Міжнародний фестиваль мистецтв «Оксамитовий сезон в Одеській опері», що розпочався 24 серпня, у День Незалежності України, та тривав упродовж трьох тижнів, повідомляє Міністерство культури та стратегічних комунікацій України.

У рамках заходу відбулося 14 яскравих мистецьких подій — фестивальні прем’єри та прем’єри минулого сезону, опери, балети та концертні  програми. Унікальна фестивальна платформа «Оксамитового сезону» об’єднала навколо Одеської опери 100 музикантів оркестру, три хори, 70 артистів балету, майже 40 солістів — топових оперних голосів України, трьох блискучих диригентів Театру та запрошених зіркових гостей.   

Під час фестивалю пройшла традиційна зустріч мистецтвознавців, експертів, музичних критиків задля обговорення актуальних творчих надбань у сфері вітчизняного мистецтва.

Нагадаємо, «Оксамитовий сезон в Одеській опері» — один із наймасштабніших оперно-балетних фестивалів в Україні, започаткований у 2015 році, що популяризує національне та світове класичне і сучасне мистецтво, засвідчуючи непохитний авторитет Одеси як культурної столиці півдня України.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати