Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Плацдарм тримаємо, позиції не здаємо, продовжуємо відбивати штурми: Гуменюк - про ситуацію у Кринках

24 лютого, 11:09

Українські військові не здають свої позиції та продовжують тримати плацдарм у Кринках.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявила керівник об'єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, відповідаючи на питання, якою є ситуація у Кринках на лівому березі Херсонщини, передає Рубрика.

«Плацдарм тримаємо, позиції не здаємо, продовжуємо відбивати штурми РФ. За минулу бойову добу нарахували 5 таких спроб, але всі вони видалися невдалими. За традицією – без бронетехніки, у пішому порядку (росіяни – ред.) намагалися проникнути на наші позиції, але знову залишили там 70 % особового складу та були змушені ретируватися», – сказала вона.

Гуменюк розповіла про результати бойової роботи ЗСУ за добу: 54 російських військових більше не поповнюватимуть стрій свого війська.

«І дуже потужно (ЗСУ – ред.) відпрацювали по техніці та озброєнню, яким РФ намагається дошкуляти правому берегу: 11 гармат, 6 мінометних розрахунків, РСЗВ «Град» більше не будуть заважати херсонцям», – поінформувала керівник об'єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь».

Відповідаючи на питання, чи серед цих 54 російських військових, яких знешкодили українські захисники, є ті, по яких ЗСУ раніше вдарили на полігоні біля Нової Каховки, вона зазначила, що йдеться лише про конкретні результати бойової роботи за одну добу.

«По шикуванню ще уточнюються повністю дані», – заявила Гуменюк.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати