Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Крим був, є і буде невід'ємною частиною України», – заступник Міністра оборони України Дмитро Кліменков

26 лютого, 22:21
Фото Міністерство оборони України

Відновлення контролю над Кримом є стратегічним завданням для України – на цьому наголосив заступник Міністра оборони України Дмитро Кліменков під час виступу на форумі «26-2-14: Війна почалась у Криму». Повідомляє Міністерство оборони України.

Мета заходу – нагадати та наголосити, що російська агресія проти України розпочалася з окупації Криму у 2014 році, і що тільки зі звільненням та реінтеграцією Криму війну буде завершено.

«В цьому напрямку ми вже зробили дуже багато: низка перемог над російським флотом протягом останніх двох років – це те, що вже увійшло в підручники з військової справи. Це те, що закладає фундамент для подальших дій наших Сил безпеки і оборони для подальшої деокупації Криму», – зазначив заступник Міністра оборони України.

Крім того, Дмитро Кліменков звернувся до всіх громадян України, які зараз в окупації в Криму: «Наші воїни щодня працюють для вашого визволення. Вони воюють, щоб визволити свій дім. Це обовʼязково станеться!».

У події взяли участь урядовці, народні депутати України, дипломати, національні та міжнародні експерти

Організатори форуму Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Кримська платформа, Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України»

«Безпека в Чорному морі – пріоритет для України та міжнародної спільноти, оскільки цей регіон відіграє стратегічно важливу роль у забезпеченні енергетичної і продовольчої безпеки та торгівлі», – резюмував Дмитро Кліменков.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати