Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львів у червні знову стане джазовою столицею світу

14 травня, 18:52

Львів знову на кілька днів стане джазовою столицею Європи. У місті зберуться найкращі світові виконавці на ІІІ Міжнародному джазовому фестивалі Alfa Jazz Fest 2013, який відбуватиметься 13-16 червня.

Про це сьогодні, 14 травня, на прес-конференції повідомили організатори фестивалю.

Цьогорічний Alfa Jazz Fest триватиме чотири дні і обіцяє бути дуже насиченим і цікавим для кожного відвідувача. Гості фестивалю зможуть насолодитися джазовою музикою у виконанні справжніх світових легенд: Ел Ді Меоли, Чарлі Хейдена, Боббі Макферріна та інших. За словами організаторів, Україну теж представлятимуть сильні виконавці, серед яких: колективи «8ttitude», «Free Breath», «Gera Band», Джамала.

 «Я думаю, цього року Alfa Jazz Fest потрапить у світовий реєстр найкращих фестивалів світу, бо в європейському реєстрі цей фестиваль вже є. Мені здається, що це вже визнання і дійсно те, чим Україна може пишатися», – наголосив творчий куратор.

Концерти фестивалю цього року транслюватимуться наживо на YouTube, щоб глядачі з усього світу мали можливість почути улюблених виконавців і, таким чином, долучитися до фестивальної атмосфери. Про це повідомил авиконавчий директор фестивалю Наталя Горбачевська.

В останній день фестивалю організатори запрошують всіх охочих приєднатися до благодійного пробігу «Джазова миля», який відбудеться у неділю на пр. Свободи. Кожен учасник пробігу зможе зробити благодійний внесок. Всі зібрані кошти передадуть у Бориславську санаторну школу-інтернат, а переможець отримає право відкрити один із фестивальних днів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати