Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Незабаром з`явиться інститут для просування українського бренду за кордоном

04 серпня, 17:19

Міністр культури В`ячеслав Кириленко провів засідання Міжвідомчої робочої групи для опрацювання питань щодо утворення Українського інституту (Інституту Тараса Шевченка), який займатиметься просуванням бренду Української держави за кордоном. Про це повідомляє прес-служба Мінкульту.

"У нараді взяли участь представники Міністерства інформаційної політики, Міністерства культури, Міністерства юстиції, Міністерства фінансів, Міністерства закордонних справ, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства молоді та спорту, міністерства освіти і науки, Українського центру культурних досліджень та Держкомтелерадіо", - йдеться у повідомленні.

Під час засідання було обговорено пропозиції Міжвідомчої робочої групи щодо утворення Українського інституту та розглянуто напрацювання щодо його можливої організаційно-правової форми.

Метою створення Інституту Тараса Шевченка є напрацювання ефективної інституціональної бази для ведення культурної дипломатії та формування привабливого бренду України у світі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати