Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У столиці остаточно знесли будинок Грушевського

08 січня, 17:43

Сьогодні будівельники остаточно зруйнували старий особняк середини ХІХ строліття, що належав Михайлу Грушевському і був розташований за адресою: вулиця Саксаганського, 111. Про це повідомляє видання "Лівий берег".

Станом на п'яту годину вечора від будівлі залишалась частина першого поверху.

За даними видання на місці подій були присутні представники правоохоронних органів, які документували те, що відбувалось на місці подій та опитували свідків.

За даними сайту "Коментарі", прокуратура Шевченківського району Києва доручила контролюючим органам провести перевірку законності дій забудовника при знесенні будівлі на вулиці Саксаганського, 111.

Як зазначає "Лівий берег" будинок хотіли знести ще на початку вересня 2013 року, проте тоді він був зруйнований частково. Небайдужі кияни намагались обнести залишки будівлі парканом, аби убезпечити його від руйнації, проте це не стало на заваді будівельникам.

Зазначимо, що у 2007 році Київська державна адміністрація продала ділянку землі, на якій був розташований будинок Грушевського компанії "Аркор". Компанія має намір побудувати на цьому місці черговий торгівельно-розважальний комплекс.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати