Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Шведське Королівське подружжя відвідало українських військових, які проходять навчання у Великій Британії

30 листопада, 18:24
Фото Генеральний штаб ЗСУ

Її Королівська Високість Кронпринцеса Шведська Вікторія, Герцогиня Вестерготландська і Його Королівська Високість Принц Даніель Шведський, герцог Вестерготландський відвідали українських військовослужбовців, які проходять підготовку в рамках операції «ІНТЕРФЛЕКС» на території Великої Британії під керівництвом шведських інструкторів, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Разом із королівським подружжям у високому візиті взяли участь Міністр оборони Швеції Пал Джонсон, Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Польщі Стефан Ґуллґрен, військовий аташе Швеції у Великій Британії Пер Аппелквіст, Міністр оборони Великої Британії Ґрант Шаппс і начальник Генерального штабу Великої Британії генерал Патрік Сандерс, командир операції «ІНТЕРФЛЕКС» полковний Джеймс Турстан.

Високі гості ознайомилися із ходом підготовки українських військових, що проходять базовий загальновійськовий курс на території Східної Англії, вони поспілкувалися із українськими військовими, зокрема й командирами рот та взводів, що мають бойовий досвід, про перебіг російсько-української війни.

Спадкоємиця шведського престолу висловила слова підтримки українському народу у боротьбі з незаконним вторгненням російських окупаційних сил на територію України.  

Нагадаємо, у листопаді Прем'єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон оголосив про новий фінансовий пакет допомоги для України в розмірі 100 мільйонів крон (8,7 мільйона євро).

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати