Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Яким ти бачиш свій «День»?

До 15-річчя газети редакція спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» оголошує конкурс на розроблення іміджевого плаката
08 липня, 00:00

Уже 15 років «День» пропонує молоді якісну платформу для інтелектуальних практик. Це такі проекти «Дня», як Острозький клуб вільного інтелектуального спілкування, Літня школа журналістики, яка вже дев’ятий рік поспіль дає студентам змогу повноцінно долучатися до роботи редакції, та молодіжні обговорення на сторінках газети, зустрічі й розмови з головним редактором Ларисою Івшиною в університетах країни. У свою чергу, постійний зв’язок із молоддю часто допомагає газеті знайти свіжі ідеї, нестандартні підходи і нові джерела натхнення.

Саме тому, готуючись до чергової річниці, газета «День» з ініціативи головного редактора звертається до молодих читачів за цікавими ідеями і пропонує їм творче відкрите змагання — конкурс іміджевих плакатів до 15-річчя «Дня». Завдяки цьому змаганню ми хочемо знайти талановитих молодих людей, здатних створити якісний образ інтелектуальної журналістики і передати його у формі друкованого плакату. Журі конкурсу на чолі з Ларисою Івшиною оцінюватимуть яскравість творчої ідеї, рівень художньо-технічної реалізації творчого задуму, сучасність використаної тематики, якість роботи, її цілісність та оригінальність. Найкращі роботи і фіналісти конкурсу одержать у нагороду дипломи I, II, III ступенів та призи від газети. Студентів-переможців буде запрошено на урочисте святкування 15-річчя газети, найяскравіші плакати публікуватимуться на офіційному сайті видання і матимуть практичне використання.

До 20 вересня 2011 року ініціативні студенти-активісти зможуть подати свої роботи на адресу МІОК: вул. С. Бандери, 32д, 79013 (e-mail: [email protected], контактна особа: Наталія Гумницька, тел.: 258-01-51, 097-58-11-031). Плакати мають бути виконані в електронній версії формату файлу JPEG (мінімальний розмір по широкій стороні 1000 пікcелів). До кожної електронної версії потрібно додати роздрукований кольоровий варіант формату А4 і реєстраційну форму. «День» чекає якісних проектів, які відображали б власне бачення студентами ролі газети в Україні сьогоднішнього дня, її місце в інформаційному просторі, здобутки й успіхи, що їх вдалося досягти за 15 років праці, та творчі перспективи.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати