Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Кожному, кому небайдужа Україна»

08 лютого, 16:35
ФОТО МИКОЛИ ТИМЧЕНКА / «День»

Доброго дня, шановна редакціє! Надсилаємо вам відгуки читачів відділу абонементу бібліотеки на книжкову серію «Бронебійна публіцистика». Можна сказати, що на серію книжок є постійний попит. Публіцистичні твори читають і продовжують читати. Про це свідчать відгуки. Дякуємо! Бажаємо успіхів!

З повагою, колектив Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Бойченка

«Із серії «Бронебійна публіцистика» газети «День» найбільше з усіх мені сподобалася праця Олега Ольжича «Українська історична свідомість. Дух Руїни». Мене вразило, як автор беззастережно присвятив себе українській ідеї та боротьбі за відновлення незалежної Української держави, як вірив у силу духу нашого народу і здатність підвестися з колін.

Саме «дух Руїни» не давав українському народу виступати як єдине ціле. Навіть зараз його твір є актуальним, коли незалежну Україну ділять за мовними, релігійними та іншими критеріями. Рекомендую прочитати цей твір кожній людині, якій не байдужа доля українського народу».

Марія, 21 рік, студентка

«Проглянувши всю серію, я зупинилася на творі Івана Лисяка-Рудницького «Україна між сходом і заходом. Формування українського народу й нації». Автор описує найглобальніші проблеми нинішньої української нації, а саме проблему мови (через це я й обрала цю книжку), і наголошує, що русифікація — це проблема нашої ментальності, а не просто обумовлена віковою історією. Тож усі, кому небайдужа ця тема, — вперед, за книжку!»

Любов, 21 рік, студентка

«Дуже сильне відчуття залишилося після прочитання книжки «Україна чи Малоросія» Миколи Хвильового. Мені взагалі подобаються всі його твори, і дуже рада, що прочитала саме той. Щиро раджу всім, кому небайдужа історія нашого народу, її мова і культура, прочитати цю книжку».

Людмила, 50 років, продавець

«Прочитала твір Олега Ольжича «Українська історична свідомість. Дух Руїни». Мене зацікавила ця книжка. Цим твором автор дає відповідь на одвічне запитання українського народу: чому так довго йшли до незалежності і хто в цьому винен? Бажаю кожній молодій людині прочитати «Дух Руїни» і зробити правильний вибір у своєму подальшому житті».

Валентина, 20 років, студентка

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати