Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Рівному створюють «Сад історій»

Містяни висаджують дерева до особливих дат у своєму житті
22 квітня, 11:28

У Рівному висадили алею рожевих верб, які стали частиною «Саду історій». Це проект із озеленення міста. За його умовами, рівняни висаджують дерева до якихось особливих дат у своєму житті. Згодом ініціатори проекту планують створити спеціальну інтернет-карту. Там будуть позначені дерева з «Саду історій», а також розповіді про приємні події, які вони символізують.

«Наша ідея привертає увагу та подобається людям. Таким чином ми намагаємося зберегти довкілля», — розповіла співзасновниця проекту «Сад історій», представниця громадської організації «Екоклуб» Оксана Майборода. Проект розпочали майже рік тому. У його рамках ініціатори хочуть озеленити різні райони Рівного і сподіваються, що це стане гарною традицією.

«Мої бабуся та дідусь, коли ще були молодими та заселялися в будинок, разом із сусідами висаджували дерева на подвір’ї. Вони ростуть і досі. Я знаю, яке з тих дерев дідусеве, — розповідає громадський активіст Зураб Кантарія, який разом із дружиною вирішив приєднатися до акції. — Цьогоріч ми садимо дерево на честь народження нашої донечки. Плануємо і наступні пам’ятні дати відзначати таким чином».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати