Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міністерство оборони підписало меморандум з Технологічними Силами України, які об’єднують 36 виробників озброєння

03 жовтня, 20:27
Фото mil.gov.ua

Міністерство оборони підписало меморандум з Технологічними Силами України. Це партнерство спрямоване на посилення обороноздатності держави та покращення цифрових послуг і інформаційних систем у сфері оборони, повідомляє Міністерство оборони України.

«У нас з Технологічними Силами є спільна мета — це консолідація зусиль для вдосконалення систем, що впливають на українські оборонні компанії. Завдяки взаємодії ми зможемо забезпечити ефективність та надійність технологічних рішень, які підтримують нашу армію в умовах воєнного стану», — зазначила Катерина Черногоренко.

Технологічні Сили України (ТСУ) — це об’єднання провідних виробників інноваційних зразків озброєння для захисників. Організація формує єдиний потужний голос індустрії, аби оборонні підприємства локалізувалися в Україні, а високі технології якомога швидше потрапляли на лінію фронту. До об’єднання ТСУ входять 36 компаній.

«Партнерство між державою і приватним сектором ОПК є надважливим для посилення обороноздатності України. Дякуємо Міністерству оборони за відкриту і системну співпрацю із виробниками військових технологій, які входять до Технологічних Сил України. Співпраця з Міністерством допоможе посилити прозорий діалог індустрії з державними органами», — додала виконавча директорка Технологічних Сил Катерина Михалко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати