Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

19 червня відійшла у Вічність Лариса Григорівна Кульчицька

22 червня, 11:41

У понеділок, 19 червня, не стало редактора, сценариста, дружини відомого історика Станіслава Кульчицького Лариси Григорівни. Про це повідомив на своїй сторінці у «Фейсбуці» історик Геннадій Єфіменко: «Мав честь особисто знати цю прекрасну і чуйну людину. Для мене вона була насамперед супутницею життя мого Вчителя. Разом із своїми колегами-істориками висловлюю свої щирі співчуття Станіславу Владиславовичу та його родині».

Станіслав Владиславович та Лариса Григорівна прожили разом 54 роки. В одному з інтерв’ю Станіслав Кульчицький промовисто і лаконічно охарактеризував роль дружини у своєму професійному зростанні: «Ми одружився в 1963 році, в 1964 і 1967 роках народилися діти. Дружина була редактором у «Радянській школі». Зараз вона вичитує мої тексти, виловлює мої русизми. Ми однодумці і з нею, і з дітьми. Я це дуже ціную, бо в моїх друзів та однокласників, а вони одесити, часто не так, сваряться на ґрунті політики».

Редакція газети «День» висловлює щирі співчуття своєму авторові і другові, Станіславу Владиславович, а також всім близьким та рідним з проводу непоправної втрати. Вічна пам’ять!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати