Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Подарунок від «професійного» читача

У редакцію «Дня» надійшов уже дев’ятий том «самвидаву» з матеріалів газети від Галини Александрової
14 вересня, 16:09

«День» — це газета не одного дня. Так каже багато наших читачів, а деякі з них навіть надають матеріальне підтвердження! І передусім це пані Галина Александрова з Маріуполя, яку ми навіть називаємо «архіваріусом» газети. Вона щороку формує окремі «томи», такі собі самвидавні книжки з матеріалів наших читачів (своєрідного «зворотного зв’язку» з аудиторією) і дарує їх головному редакторові на річницю видання. Як спостерігла пані Галина, аналізуючи дописи і коментарі в газеті, «читач сам росте разом із «Днем». Саме «Дню» властиве те, що він сприяє зростанню читача, а не йде за його смаками, як це практикує багато видань».

Свій подарунок до 21-річчя «Дня», що надійшов у редакцію в четвер, Галина Александрова супроводила вишуканою листівкою зі словами: «Спасибі за вашу шляхетну діяльність, увагу до читачів, за велику, невтомну працю – відродження української культури і відновлення правдивої української історії…» У «томі» «Читач про «День». 13.09.2016 – 19.05.2017 – висловлене у враженнях читачів і глядачів нагадування про минулорічний доробок редакції: видання історичної книги «Сестра моя, Софія…» та читацькі конференції, присвячені виданню, у різних містах, проведення вже XVIII Міжнародної фотовиставки у Києві та регіонах країни, заснування разом із однодумцями «Української журналістської платформи», поява «Скриньки скарбів «Дня» та символічне поширення «чорнобривцевого простору»...

Як пані Галина розповідала нам раніше, коли з’явився «День», вона стала «членом цієї організації». «Тому що читачі «Дня» — це своєрідна громадська організація», — переконана жінка, яка щороку відвідує наші фотовиставки, уважно читає всі книги з нашої бібліотеки і потім охоче ділиться своїми цікавими міркуваннями щодо побаченого і прочитаного. Мати такого друга і читача – честь для нашого видання. Щиро дякуємо, пані Галино! Це надихає і далі працювати над «розширенням території Розуму»!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати