Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Поділилися з ближнім

Львів передав Гостомелю сучасний реанімобіль
04 серпня, 12:27

У Першому медичному об‘єднанні Львова вирішили, що зараз цей транспортний засіб найбільше потрібний Національної гвардії у Гостомелі.  «Реанімобіль повністю оснащений необхідним обладнанням та медикаментами, тому одразу може виїжджати на виклики», – зазначив на своїй ФБ-сторінці Львівський міський голова Андрій Садовий.

У Першому медичному об‘єднанні Львова розповідають, що отримали спецтранспорт на потреби львівських лікарень від імпресаріо, диригента та композитора з Австрії Матіаса Георга Кендлингера (Matthias Georg Kendlinger) та симфонічного оркестру Львівської філармонії INSO-Lviv. Але зараз він вкрай потрібен саме тим містам і селам України, які найбільше постраждали від російської агресії. «Швидке перевезення, лікування і одужання постраждалих від війни – це зараз найважливіше», – наголошують у Першому медичному об‘єднанні Львова.

І це – не єдина допомога Львова Гостомелю.

«День» кілька днів тому розповідав, що команда «Львівводоканалу» має облаштувати комунікації та благоустрій для тимчасового містечка у Гостомелі, де житимуть місцеві мешканці, будинки яких зруйнували російські ракети. Також Львів допомагатиме відбудувати одну із пошкоджених ракетами багатоповерхівок у Гостомелі.

А у Львівській міській раді нагадують, що наприкінці липня мер Львова Андрій Садовий відвідав Київську область і закликав всіх мерів, хто має можливість, допомагати українцям, які постраждали від війни. «Сьогодні наш обов’язок – підставити своє плече. У єдності – сила. Ми вже давно задекларували цей принцип. Тепер прийшов час довести, що це не просто декларація, а реальна робота та відповідальність», – зазначав Андрій Садовий, перебуваючи на Київщині.

Фото Львівської міської ради

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати