Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Розумники і розумниці

Понад шість сотень випускників львівських шкіл отримали найвищі 200 балів на тестуванні
16 серпня, 14:04

Цього року через повномасштабну війну звичне зовнішнє незалежне оцінювання проводили у форматі єдиного національного мультипредметного тесту, за результатами якого 638 львівських школярів отримали найвищі результати, з них: 200 балів з одного предмету отримали 454 випускники; 200 балів з двох предметів – 144 випускники; 200 балів з трьох предметів – 40 випускників.

«Ще не знаю загальної статистики по Україні, але так виглядає, що львівські школярі знову набрали найбільшу кількість найвищих результатів, – дописує на своїй ФБ-сторінці міський голова Львова Андрій Садовий. – Наші діти – неймовірні. Пишаємось! Наше майбутнє в надійних руках».

В управлінні освіти ЛМР додають, що загалом у 93 школах громади є учні, які отримали 200 балів, а це – 85% від загальної кількості львівських закладів загальної середньої освіти. Традиційно найбільше таких випускників має Львівський фізико-математичний ліцей, де 73 учні отримали найвищі результати. Також до трійки лідерів за результатами тесту ввійшли Львівська академічна гімназія, де 41 випускник отримав найвищий результат, та Львівська лінгвістична гімназія – 22 випускники.

Фото ілюстративне – Львівської міської ради (Роман БАЛУК)

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати