Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Хороший настрій гарантовано!

«Моя професія — синьйор із вищого світу» — два роки аншлагів
02 лютого, 10:17
ФЕЄРИЧНИЙ ДУЕТ У ВИСТАВІ — НАЗАР ЗАДНІПРОВСЬКИЙ (ЛЕОНІДА ПАПАГАТТО) І НАТАЛІЯ СУМСЬКА (МАТИЛЬДА) / ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

Є в афіші Національного театру ім. І. Франка знакові вистави. До постановок-визитівок належить «Моя професія — синьйор із вищого світу». Два роки тому нове сценічне життя комедії Джуліо Скарначчі й Ренцо Тарабузі (переклад з італійської Вілля Гримича) дав Анатолій Хостікоєв, який виступив режисером.

Нагадаємо, популярний актор сам грав у легендарній виставі В. Оглобліна 1981 року. Та вистава пройшла понад 700 разів! Потім минув час, і театральна компанія «Бенюк — Хостікоєв» поновила постановку, зробивши акцент на зірково-родинному складі, коли головні ролі грали члени кількох акторських династій Сумських, Паперних, Хостікоєва, Бенюка, Борисюка та інших митців. І от два роки тому Анатолій Георгійович пішов на експеримент, і образ глави великої італійської родини Леоніда Папагатто запропонував зіграти молодому, талановитому й харизматичному акторові Назару Задніпровському. І це вийшло як «влучання в яблучко»! Цьому Папагатто можна вибачити все: і дрібні крадіжки продуктів на званих обідах та вечерях, і створення міфічного благодійного фонду підтримки бідних сімей, тому що весь цей безглуздий калейдоскоп подій затіяний ним заради однієї мети — добробуту своїх близьких...

Вистава вийшла бенефісна: у ній кожна роль — феєрверк, а актори становлять класну команду однодумців. Глядачі обожнюють «Синьйора...» і квитки запитують ще біля метро.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати