Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сім днів європейського танцювального театру

У Києві та Харкові відбудеться Zelyonka Fest 1.6
12 квітня, 10:00
24 КВІТНЯ ТЕАТР ІЗ ЛИТВИ PADI DAPI FISH ПРЕДСТАВИТЬ ВИСТАВУ «БІЛА КОЛИСКОВА» / ФОТО НАДАНО ОРГАНІЗАТОРАМИ ФОРУМУ

За програмою форуму з 20 до 26 квітня буде представлено шість постановок відомих танцювальних театрів із Великобританії, Норвегії, Польщі, Литви та спільний українсько-іспанський проект (21 квітня  постановка Хорхе Хаурегуі Аллу присвячена темі сили, яка є з народження у кожної людини. Вона не тільки надає їй життєву енергію, а й пов’язує всіх людей між собою).

Цьогоріч основним майданчиком Zelyonka  стане Довженко-центр (у просторі «Плівка»). На його території відбудуться: представлення проекту «Відеотанець»,  покази вистав сучасного танцю, програма української платформи танцю та Конкурс молодих хореографів. Роботи українського шоу-кейсу також можна буде побачити в... парку, на відкритій сцені та  у відреставрованому індустріальному приміщенні.

У п’ятницю глядачі побачать одну з найяскравіших робіт Польської платформи танцю —  спектакль Славоміра Кавчіньского «Ніжинський. Свято снів» . Це  моновистава-подорож — нове бачення легендарного балету, в основі якого  знаменита  музика Ігоря Стравінського, яке передає різні стани легендарного новатора танцю, сильної та чутливої особистості...

Організатори форуму  підготували сюрприз для глядачів — стильну виставу для сімейного перегляду «Біла колискова», яку представить театр із Литви Padi Dapi Fish  у неділю. А  танцювальна кампанія з Великобританії IGOR & MORENO покаже Idiot-Syncrasy не тільки в Києві, а й у Харкові (26 квітня). Це дуже позитивна постановка, що передасть через спів і танець публіці  прекрасний настрій та відчуття щастя (виконавці Ігор Ужелай та Морено Соліас). Традиційно під час фестивалю пройдуть майстер-класи, лекції, конкурс молодих хореографів,  шоу-кейс найбільш сильних українських робіт тощо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати