Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Паперове серце»

На телеканалі «1+1» в деталях розкажуть про новий фільм режисера Олеся Саніна
24 листопада, 12:48
ФОТО НАДАНЕ АВТОРОМ

Вночі з 26 на 27 листопада о 01.10 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про новий фільм Олеся Саніна «Паперове серце», знятий за сценарієм Ольги Калуги. Річ у тім, що в кінотеатрах по всій країні — перед показами повнометражних картин — із грудня на глядачів чекають короткометражні фільми з проекту «Дивись українське — Твори своє майбутнє». Це різножанрові стрічки тривалістю всього-на-всього 3—4 хвилини. Вони створені як знаними українськими режисерами, так і початківцями. Спочатку ж було проведено всеукраїнський конкурс сценаріїв «Своє кіно», на який надійшло 500 робіт. Таким чином, найцікавіші сценарії вже екранізовані. Створені міні-фільми порушують соціально й морально важливі для України теми й проблеми.

У програмі також подаватиметься розгорнута інформація про кінотеатральні новинки. Зокрема, про володаря Ґран-прі цьогорічного Каннського фестивалю — французьку драму «120 ударів на хвилину» (реж. Робен Кампійо), та переможця Берлінського МКФ — угорську романтичну драму «Тіло й душа» (реж. Ільдіка Еньєді), а ще — про екранізацію роману Аґати Кристі «Кривий будиночок» (реж. Жіль Паке-Бренер), французький фантастичний трилер «Атлантида» (реж. Ксав’є Жан) та американський комедійний горор «Щасливий день смерти» (реж. Кристофер Лендон).

Насамкінець у програмі — ювілейний портрет британського режисера й продюсера Рідлі Скота й телеесеї про співачку й акторку Тіну Тернер, режисера, продюсера і сценариста Джоела Коена та про фільм Сідні Полака «Тутсі» (1982).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати