Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Про «День» і Час…»

13 січня о 14.00 відбудеться онлайн-трансляція розмови з Ларисою Івшиною з нагоди 20-річчя її редакторства в газеті. Не пропустіть і надсилайте запитання!
12 січня, 16:34
ЛАРИСА ІВШИНА / Фото з архіву "Дня"

Час відвертої розмови про безпрецедентно тривалі традиції якісної альтернативи. «Завтра – 13 січня. Цей день особливий для мене, бо 20 років тому я прийшла головним редактором в «День». Планую поспілкуватися з цього приводу з нашими читачами. Про «День», про Час...», - написала у себе в Фейсбуці головний редактор газети Лариса Івшина.

Читачі, експерти і автори видання вже закидали редакцію питаннями, на які головний редактор дасть відповіді під час онлайн-конференції. Ви теж маєте можливість задавати свої питання – надсилайте завчасно на пошту редакції — [email protected], [email protected] — а також залишайте в коментарях свої питання на Фейсбук-сторінці «Дня» завтра в режимі реального часу.

Конференція транслюватиметься на сайті газети «День» (day.kyiv.ua) за підтримки інтернет-компанії «Адамант», багаторічного партнера «Дня». Модеруватиме спілкування редактор відділу економіки газети, журналіст Алла Дубровик-Рохова – випускниця Острозької академії, що приєдналася до команди видання завдяки Літній школі журналістики «Дня».

У розмові йтиметься про сучасні виклики, проблеми, стан журналістики, численні ініціативи «Дня» по творенню розумного середовища – «національної медіа-збірної» з лав щорічної ЛШЖ «Дня», Фотовиставку, Бібліотеку «Дня», «День-TV», англомовний дайджест та багато інших.

Тож, п’ятниця, 13 січня, з 14.00 до 15.30 – заходьте на сайт «Дня»! А також приєднуйтесь до розмови своїми питаннями.

Онлайн-трансляція відбуватиметься за посиланням:

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати