Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сатирично – про сучасне суспільство

На українському ТБ покажуть сюжет про фільм «Квадрат», який переміг на Каннському фестивалі
15 вересня, 12:49
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Вночі із 17 на 18 вересня, о 01.05, у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» ітиметься про цьогорічного переможця Каннського фестивалю, лауреата «Золотої пальми», фільм шведського режисера Рубена Естлунда «Квадрат».

Це — сатирична комедія про сучасне мистецтво та сучасне суспільство. Звісно, критика політкоректності й соціокультурних тенденцій, яка виявляється у «Квадраті», — далеко не нове слово в кінематографі, проте Естлундові вдається обігрувати моральні дилеми з несподівано промовистою, подекуди жорсткою, але обов’язково захопливою дотепністю.

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про американо-британський блокбастер «Кінґсмен: Золоте кільце», дансько-американську анімацію «Lego(r) Ніндзяго-фільм» і про два американські фільми жахів «Шкіряне Обличчя» та «Сховище».

У рубриці «Серіальний кіноефект» йтиметься про довгоочікуваний третій сезон всесвітньо відомого серіалу «Твін Пікс». І знову, як і 26 років тому, його автор Девід Лінч зумів піднести телебачення на новий виражальний та мистецький рівень, якого, втім, навряд чи для когось найближчим часом стане до снаги досягти.

Насамкінець — телеесеї проамериканського актора Джона Гудмена, австралійського режисера База Лурмена та про одного з найвизначніших письменників для кінематографа, майстра саспенсу, жахів та містики Стівена Кінга.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати