Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«З любов’ю, Вінсент»

На «1+1» розкажуть про перший у світі фільм, повністю складений із написаних олійними фарбами картин
17 листопада, 14:44
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Уночі з 19 на 20 листопада о 01.35 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» ітиметься про біографічні стрічки, які виходять в український прокат і присвячені надзвичайним мистецьким постатям — геніальному нідерландському художнику Вінсенту ван Гогу, «З любов’ю, Вінсент» (реж. Д. Кобєля, Г. Велчмен), і одній із найвидатніших поетес США Емілі Дікінсон, «Прихована пристрасть» (реж. Т. Дейвіс).

Прикметно, що «З любов’ю, Вінсент» є першим у світі фільмом, повністю складеним із картин, написаних олійними фарбами. В його основі — 120 картин ван Гога, що зрештою були перетворені на майже 57 тисяч вручну намальованих кадрів, а також листи легендарного маляра.

Подаватиметься розгорнута інформація і про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про фантастичний трилер «Коматозники» (реж. Н. Оплев), бойовик з Антоніо Бандерасом «Обітниця мовчання» (реж. І. Флорентайн), горор «Джиперс Криперс-3» (реж. В. Салва) і про анімацію для родинного перегляду «Коко» (реж. Л. Анкріч).

А ще у програмі — портрет майстра жахних образів першого десятиліття звукового кіно Боріса Карлофа, телеесеї про акторів Мей Вест і Марка Руфало та про класику наукової фантастики — фільм Стівена Спілберга «Близькі контакти третього ступеня» (1977).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати