Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Канадські лікарі-волонтери вже вшосте нададуть безкоштовну допомогу українським військовим

02 травня, 10:36
Фото: international.gc.ca

До України прибули канадські лікарі з Canada Ukraine Foundation, щоб допомогти пораненим активістам Євромайдану та українським військовим, повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я на офіційній сторінці у Facebook.

"19 - 25 травня 2018 року в Одесі канадські лікарі спільно з українськими колегами проводитимуть безкоштовні пластичні операції на обличчі та верхніх кінцівках (усунення постравматичних черепно-лицевих деформацій, дефектів м’яких тканин та рубців) пораненим активістам Майдану та воїнам АТО", - йдеться у повідомленні.

Вже вшосте канадські лікарі-волонтери приїжджають в Україну, щоби надати безкоштовну допомогу, зазначила виконуюча обов'язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook.

"Пластичні операції проводитимуть на обличчі та верхніх кінцівках, займуться усуненням постравматичних черепно-лицевих деформацій, дефектів м’яких тканин та рубців. За весь час вони безкоштовно прооперували більше сотні українських пацієнтів" - написала Супрун.

Вона також повідомила, що за безкоштовною допомогою можуть звертатися українські військовослужбовці поранені під час військових дій на Сході України та постраждалі учасники Революції Гідності.

Вона розповіла, що заявку на операцію можна подати за номером 097 952 50 32 або електронною поштою [email protected].

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати