Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Львові відкрили перший в Західній Україні Банк грудного молока

05 серпня, 19:21

Проєкт реалізовано в обласній клінічній лікарні, а презентували його з нагоди Всесвітнього тижня підтримки грудного вигодовування. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради. 

За словами директора лікарні Михайла Гички, проєкт «Банк грудного молока» відбувся суто завдяки фінансовій підтримці меценатів і є єдиним таким у західному регіоні. 

1

2

«Роботи тривали кілька років, – цитують у пресслужбі ЛОР Михайла Гичку. – У приміщенні проведено сучасний ремонт, створено комфортні умови перебування, встановлена нова вентиляційна система, відеонагляд, потужне обладнання та система водоочистки». 

Загалом у Банк грудного молока вкладено близько 15 млн гривень, і це – приклад дієвого соціально відповідального бізнесу і співпраці з міжнародними партнерами. Особливу ж подяку директор лікарні склав благодійникам з Латвії, які допомогли на завершальному етапі проєкту – придбали вартісний аналізатор і пастеризатор грудного молока.

4

5

Також Михайло Гичка наголосив на тому, що потужності Банку грудного молока можуть забезпечити потреби всіх лікувальних закладів Львова і області (а в майбутньому – і цілої Західної України), які надають допомогу новонародженим. 

Тетяна КОЗИРЄВА, «ДЕНЬ» 

Фото пресслужби Львівської обласної ради 

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати