Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Янукович здавав Україну з першого дня перебування на посаді президента, - Наливайченко

07 лютого, 14:05
Фото: прес-служба Валентина Наливайченка

Здача колишнім президентом Віктором Януковичем України є невід'ємною складовою агресії Російської Федерації, й відповідальність за злочини проти власного народу лежать на ньому та його режимі. Про це заявив під час допиту у справі про державну зраду Януковича в Оболонському райсуді Києва екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

"Він і тоді, і зараз має відповісти за здачу Криму, за злочини проти людяності, за розстріли людей, за залучення російських спецслужб, за зраду державних інтересів України", - цитує Наливайченка його прес-служба.

Янукович був і є колаборантом агресора, наголосив Валентин Наливайченко.

Також Наливайченко заявив, що в 2014 році на Майдані із українським "Беркутом" діяли переодягнені російські спецназівці.

"Неодноразово майже щоночі проти Майдану виставляли озброєний спецназ із розпізнавальними знаками українського спецпідрозділу "Беркут". Окрім того, я підтверджую, що серед них перебували переодягнені спецназівці з Російської Федерації", - екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

Під час допиту у справі про державну зраду Януковича в Оболонському райсуді Києва Наливайченко зазначив, що це відбувалося в лютому 2014 року. Силовики збиралися біля Жовтневого палацу, російські шеврони накривали українським спецобмундируванням, яке видавав за розпорядженням Янукович тодішній керівник МВС України Захарченко.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 лютого, Оболонський районний суд допитує колишнього главу СБУ Валентина Наливайченка у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати