Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ГПУ оскаржила запобіжний захід підозрюваному щодо перестрілки у Княжичах

07 вересня, 21:07
Фото з архіву "Дня"

Генеральна прокуратура України подала апеляційну скаргу на ухвалу Печерського районного суду Києва, який обрав для одного з підозрюваних у кримінальному провадженні щодо перестрілки у Княжичах Київської області запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Апеляційні скарги ще стосовно двох підозрюваних будуть направленні найближчим часом, передає прес-служба ГПУ.

Як повідомили у ГПУ, за результатами розгляду клопотань прокуратури Печерський районний суд Києва прийняв рішення про обрання всім трьом особам запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту."Не погоджуючись з цим судовим рішенням, 06.09.2017 прокурором внесено апеляційну скаргу на ухвалу Печерського районного суду про обрання такого запобіжного заходу одному із підозрюваних", - зазначили у прес-службі.Крім того, додали у прес-службі, в найближчий час будуть внесені апеляційні скарги на обраний судом запобіжний захід двом іншим підозрюваним.

Нагадаємо, 30 серпня ГПУ звернулася до Печерського районного суду Києва з клопотаннями про застосування до трьох підозрюваних "у справі перестрілки у Княжичах" запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даними ГПУ, 30 серпня колишньому начальнику управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в м. Києві та колишньому заступнику начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського Управління поліції Головного управління Нацполіції у м. Києві та інспектору 4-го відділу з проведення спеціальних операцій управління Корпусу оперативно-раптової дії ГУ НП у м. Києві повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п. 1, п. 5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 27, п.1, п. 5 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати