Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Українець отримав вищу нагороду Королівської академії сухопутних військ Британії

10 серпня, 14:33
Фото Facebook British Embassy Kyiv

Українець Артем Бараненко, випускник Королівської академії сухопутних військ Великобританії в Сандгерсті, отримав вищу нагороду – меч кращого зарубіжного випускника цього року.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Посольство Британії в Україні.

Щорічно відміну присуджується курсанту, який продемонстрував високі результати у навчанні та під час іспитів. В цьому році в Академії навчалося 33 офіцера, які представляли збройні сили 22 різних країн, серед якіх Афганістан, Албанія, Азербайджан, Україна і США, повідомило Посольство.

Артем – кадет Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного і один з 15 українців, які навчалися в Сандгерсті (Королівська академія приймає слухачів з України з 1997 року). Він став першим українцем, який удостоївся цієї високої нагороди у стінах цього закладу. Як зазначили в Посольстві, нагороду українцю вручав генерал-майор Пол Ненсон, командувач Королівської академії сухопутних військ Великобританії і кавалер Ордена Британської Імперії. Батьки Артема булі присутні на церемонії і розділили з ним цей щасливий момент.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати