Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Нідерландах випустили марки із зображенням російського футболіста, який м'ячем збиває літак у повітрі

14 червня, 10:41
Фото: nos.nl

У Нідерландах оператор поштового зв'язку надрукував марки із зображанням російського футболіста, який м'ячем збиває літак у повітрі. Про це повідомляє NOS.

На зображанні показали зв'язок між Чемпіонатом світу з футболу в Росії і катастрофою MH17 в 2014 році. На нижній частині марки написаний текст "FIFA Worldcup Russia 2018".

Автором цього зображання є український художник Андрій Єрмоленко. Він створив серію з плакатів, присвячених Чемпіонату світу у Росії, які відображають кривавий характер російського режиму. Художник надав вільний доступ до своїх плакатів і будь-то може скачати їх та використовувати для поліграфічної продукції.

Марки були замовлені на сайті PostNL, де будь-яка особа може спроектувати та замовити собі марки із персональним зображенням. Компанія підтвердила, що було зроблено замовлення на лист з десятьма такими марками.

Поштовий оператор заявив, що шкодує, що компанія створила та доставила зображення, "яке для когось може бути образливим". У компанії не відповідають за зміст замовних матеріалів.

Загальні положення та умови, з якими повинен погодитися замовник, зазначають, що йому не дозволяється надавати візуальний матеріал, який може бути сприйнятий як образливий або має політичний вміст. Поки що незрозуміло, чи вживаються якісь заходи щодо клієнта.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати