Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Наливайченко заявляє про припинення контактів з російським ФСБ

20 червня, 10:19
Фото Reuters

Служба безпеки України припинила контакти з Федеральною службою безпеки Росії і розірвала всі угоди, заявляє глава СБУ Валентин Наливайченко.

"Зараз припинені всі контакти з агресором, більше того, двосторонні домовленості і угоди розірвані. Єдині наші «контакти» — це протидія підривним акціям агентури ФСБ", - зазначив він.

За словами Наливайченка Москва разом з Януковичем "планомірно і давно готувалася до анексії Криму і подій, які відбуваються сьогодні на Донбасі".

"Вже в березні цього року ми виявили на території Луганської та Донецької областей сепаратистські організації, які насправді є диверсійними групами, мали свою ідеологію, фінансування і навіть склади зі зброєю. Вербували найманців і переправляли на нашу територію зброю, зокрема й ПЗРК, осередки КПУ, колишній міністр внутрішніх справ та колишній керівник СБУ. А колишній командувач внутрішніх військ узагалі займався мобілізацією найманців на території Ростовської області в Росії", - зазначив він.

Докладніше читайте у інтерв'ю Валентин НАЛИВАЙЧЕНКО: «Зараз у СБУ відчутний патріотизм. Щотижня 70—80 офіцерів пишуть рапорти з проханням відправити їх на боротьбу з тероризмом»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати