Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Санкції США завдали бюджету РФ близько $3 мільярдів збитків

21 лютого, 09:15
Фото: TASS

Через санкції Сполучених Штатів російський бюджет недоотримав близько $3 мільярдів, повідомляють на офіційному сайті Держдепартаменту США.

Про це заявила представниця Держдепартаменту США Хізер Нойерт.

Відповідаючи на питання про активність США щодо введення санкцій відносно РФ, вона наголосила, що уряду у Вашингтоні необхідно провести ретельний аналіз всієї ситуації, що займе деякий час.

«Однак ми раді, що деякі країни припинили закуповувати деякі види російських матеріалів і інших ресурсів. Ми припускаємо, що зуміли зупинити закупівлі більш ніж на $3 мільярди. Припинення таких угод, по суті, є покаранням», — заявила Нойерт.

Вона також повідомила, що влада США не виключає можливість введення санкцій відносно росіян, проти яких були висунуті звинувачення у справі про втручання в президентські вибори в США 2016 року.

«Санкції — це те, що ми зазвичай не прогнозуємо, але ми можемо потенційно це розглянути», — сказала вона.

Нагадаємо, США розглядають можливість запровадження нових санкцій проти РФ. Як повідомлялося раніше, держсекретар США Рекс Тіллерсон запевнив, що Сполучені Штати розглядають можливість введення додаткових санкцій проти росіян на основі «Кремлівської доповіді».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати