Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З 24 серпня ще одна вулиця у Києві стане пішохідною

23 серпня, 10:41
Фото: kievvlast.com.ua

У Києві з 24 серпня ділянку вулиці Ярославів Вал між вулицями Стрілецькою та Івана Франка буде закрито для руху автомобілів, а рух на частині Ярославового Валу від вул. І. Франка до Володимирської, а також на вул. Золотоворітській стане двостороннім.

Презентація нового пішохідного простору та обговорення ініціативи відбудеться 24 серпня о 20:00 на вулиці Ярославів Вал між вулицями Стрілецькою та Івана Франка, повідомляє прес-служба КМДА.

Мета ініціативи – знизити надмірну транспортну завантаженість вулиці, зменшити затори в центральній частині міста, надати перевагу основним користувачам вулиці – пішоходам.

На перекритій частині Ярославового Валу для активізації місцевої спільноти на вихідних відбуватимуться воркшопи та освітньо-інформаційні події, пов’язані з життям вулиці і сучасними підходами до міського розвитку. Також планується проведення кількох кінопоказів, організація дитячої програми.

Цей експеримент є частиною спільного проекту з оновлення Ярославового Валу Київської міської державної адміністрації, ГО Агенти змін та Аналітичного центру CEDOS, за сприяння першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати