Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СБУ затримала "Таксиста", який працював на "ДНР"

28 жовтня, 11:39

Контррозвідка Служби безпеки України затримала в Слов'янську (Донецька обл.) місцевого жителя, громадянина України К., який брав участь у терористичній діяльності "Донецької народної республіки".

Бойовик на прізвисько "Таксист" раніше працював в міській службі таксі. В квітні приєднався до терористів і брав участь у захопленні приміщення Слов'янського міськвідділу міліції, повідомляє прес-центр СБУ.

У період, коли Слов'янськ контролювався терористами, "Таксист" був особистим водієм ватажка ОЗУ на прізвисько "Корсар", разом з яким вони щодня "інспектували" блокпости навколо міста.

Після звільнення Слов'янська українськими військовими бойовик причаївся, повернувся на роботу в службу пасажирських перевезень. "Встановлено, що під час бесід з пасажирами водій збирав інформацію про українських патріотів - жителыв Слов'янська, списки яких передавав в ДНР", -  зазначено в повідомленні.

Крім того, у Волновасі (Донецька обл.) СБУ затримала громадянина України П., який був у терористів ДНР корегувальником вогню і направляв обстріли артилерії по підрозділам сил АТО.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати