Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Закарпаття повернулися прикордонники: у повному складі і без поранених

18 червня, 11:32
ФОТО АВТОРА

Після понад трьох місяців охорони державного кордону України з Російською Федерацією 54 військовики мотоманевреної групи повернулися додому. На щастя, у повному складі та без поранених.

За цей час прикордонники Чопського прикордонного загону охороняли кордон країни на території Луганської і Харківської областей. Зустрічала прикордонників ще на під’їзді до міста колона автомобілів та мотоциклів Закарпатського автомайдану. Усі автомобілі було заповнено громадськими активістами, які хлібом та сіллю зустріли своїх захисників на території військової частини. В очікуванні прикордонників на плацу зібралися й їхні рідні та близькі. Автобуси зі своїми синами, братами, татами і чоловіками вони зустрічали усмішками, оплесками і сльозами. Опісля отримання ряду відзнак та грамот, прикордонники повернулися до своїх родин.

Як зазначив «Дню» начальник прес-служби Чопського прикордонного загону майор Роман Павленко, усі прикордонники повертаються до виконання своїх службових обов’язків. Про повернення закарпатців знову на оборону східного кордону поки не йдеться. Самі ж прикордонники зазначають, що за потреби готові повернутися на гарячу територію, щоб оберігати кордон країни.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати