Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Бубка хвалить федерації та роздає квартири

21 грудня, 00:00
ФОТО ОЛЕКСАНДРА КОСАРЄВА / «День»

Сергій Бубка продовжує доводити, що як президент НОК України він на своєму місці. Нещодавно він «пробив» для комітету вигідний спонсорський контракт із мобільним оператором UMC, незважаючи на наявність аналогічного контракту з іншим мобільним оператором, який, щоправда, платив менше. Всім відомі й хороші взаємини «олімпійців» із Міністерством сім’ї, молоді та спорту. Черговим кроком для зміцнення НОК як самостійної бізнес-одиниці стало вчорашнє укладення договору з банком «Родовід». Тепер банк надаватиме фінансову допомогу та «технічний спонсорський пакет», який матиме й організаційні моменти. До речі, Сергій Бубка сам є президентом цього банку, а його брат Василь — головою наглядової ради. Особливо варто відзначити, що договір укладено перед одним із найбільш проблематичним для нас заходом, який, на жаль, проходить не зовсім вдало, — зимовою Олімпіадою. Проте Сергій Бубка хвалив президентів федерацій за зроблену роботу, а самі «зимники» обіцяли, що в Турині ми поборемося за медалі.

Особлива ставка робиться на біатлон, де з відходом у збірну Білорусі Олени Зубрілової рівень нашої команди значно знизився. Тепер у нас з’явилося нове талановите покоління, свідченням чому є п’єдестали на етапах Кубка світу. (На останньому з них, що проходив у російському Ханти- Мансійську, «вистрілила» Лілія Єфремова, яка завершила спринт на третьому місці. — Авт. ). За звичкою певні надії ми покладаємо на лижні дисципліни, фігурне катання, особливо в танцювальних дуетах, де впевнено себе відчувають Олена Грушина та Руслан Гончаров. На останньому гран-прі в Токіо вперед вони пропустили лише росіян Нафка— Костомаров. Власне, між цими дуетами й відбудеться головна боротьба на італійському льоду. Також передумови для успіху є в санному спорті. Проте «вистрілити» можуть багато.

Сергій Бубка, дякуючи представникам федерацій, підкріпив слова цінними подарунками. Всі президенти федерацій — від бадмінтону та бейсболу до легкої атлетики і боксу — отримали сучасні мобільні телефони з «безлімітним» тарифом від мобільного спонсора. Деякі пiсля зустрічі зізнавалися, що чекали такого моменту, передусім — уваги до себе — по 25 років... Окрім того, президент НОК посприяв і розв’язанню «квартирного питання» заслужених спортсменів. Наприклад, квартири в столиці отримали біатлоністка Олена Петрова й саночниця з 15 річним (!) стажемвиступу за збірну — Лілія Лудан.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати