Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

До Дня Незалежності – фотоштрихи від «Дня»

21 серпня у вестибюлі столичної станції метро «Театральна» відкриється виставка наших світлин
19 серпня, 18:53

Минулого року «День» мав новий і цілком успішний досвід — після повномасштабного експонування нашої вже ХХІ Фотовиставки у столичному Будинку кіно її «екстракт» був кілька тижнів представлений у вестибюлі столичної станції метро «Театральна». Вона має величезний трафік, є однією із пере садкових, тож наші світлини побачили мільйони киян та гостей міста. Така співпраця з київським метрополітеном виявилася взаємно корисною. «Це проєкт, який зупиняє.... Нам хочеться, щоб люди не забували те, що ми пережили за цей рік, бо це наша історія. Я вдячна газеті «День» за важливий річний підсумок у фотовиставці», — зазначала радниця начальника метрополітену Наталія МАКОГОН. «Світлини нагадують про те, ким ми є...» — ділилися з «Днем» пасажири-відвідувачі виставки.

І ось — нова пропозиція, яку ми охоче втілюємо в життя. Завдяки співпраці з КП «Київський метрополітен» до Дня Незалежності у вестибюлі станції метро «Театральна» відкриється нова експозиція — фрагмент нашої фотовиставки, сформований із найкращих тематичних світлин з фотоконкурсу «Дня» різних років, а також свіжих робіт уже карантинних часів.

«МУЗИКА НЕБЕС» / ФОТО МАРІЇ СЕМЕНЧЕНКО

«Це наше своєрідне вітання. Багато з цих робіт вже увійшли у новітній фотолітопис: стали частиною фотоісторії, розповіді і пам’яті про наш досвід боротьби, випробувань, звершень і нашого подолання. І водночас усі вони спрямовані в майбутнє — з надією, з великими бажанням посилити розумний простір для нашої красивої, фотогенічної країни», — говорить Лариса Івшина.

Тож не проходьте повз та приїздіть спеціально на станцію «Театральна» — виставка працюватиме з 21 серпня до 15  вересня!

«ДОЦЯ» / ФОТО ЄВГЕНА СОСНОВСЬКОГО

А для зацікавлених (а таких чимало, ми знаємо) повідомимо — якщо коронавірусні обставини дозволять, восени ми запросимо всіх на традиційну, вже ХХІІ Міжнародну фотовиставку «Дня». Тож побільше нам усім позитиву й обачності та поменше «антирекордів»!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати